Майка на две деца от Асеновград има нужда от помощта

...
Майка на две деца от Асеновград има нужда от помощта
Коментари Харесай

Майка на две деца от Асеновград чака трансплантация, нуждае се от помощта ни

Майка на две деца от Асеновград има потребност от помощта ни, с цел да продължи да води пълностоен живот. 41-годишната Елена Христева страда от тежка сърдечна непълнота. Вписана е в листата чакащи за трансплантация. Дотогава обаче е нужно да ѝ бъде подложен CRT имплант, който да помогне сърдечната ѝ активност.

За него дамата би трябвало да заплати 11 500 лева – сума, непостижима за фамилията.

„ Моля всеки, който би могъл, да ми подаде ръка в този по този начин сложен миг за мен, и бъде съпричастен в битката ми за едно по-добро и крепко бъдеще”, приканва Елена.

Апелът ѝ е трогнал жителите на Асеновград, които провеждат разнообразни начинания. Утре маникюристка ще работи благотворително в поддръжка на Елена. Дарителски кутии пък са сложени на няколко места в града: Каса на Easypay, кв.Зъбчето, ул.Княз Борис 1 N:2 (до бар Какао), Зеленчуков магазин, ул.Хан Крум 47 (Кв.Баба Тонка, до хлебарницата на Чинара, против остарялото химическо чистене), Детски магазин Мики Маус, намиращ се зад денонощен магазин Суров, кв.Зъбчето, Магазин за домашни използва (кв.Зъбчето, до магазин Бела). Така има и в с. Болярци - магазин за хранителни артикули, против Казиното.

Може да дарите и на следната сметка:

Дарителска сметка: BG67UNCR70001524848176

Титуляр: Елена Йорданова Христева

PayPal:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР