Майка на две деца и любима дисководеща в Канзас Сити

...
Майка на две деца и любима дисководеща в Канзас Сити
Коментари Харесай

"Най-красивият човек, беше на всички сватби": Майка и любима дисководеща издъхва след стрелбата в Канзас

Майка на две деца и обичана дисководеща в Канзас Сити е жертвата на стрелбата на парада на „ Супербоул “, при който 21 души бяха ранени. За момента органите на реда удостоверяват единствено един смъртен случай.

Близки и другари на Лиза Лопес-Галван, която е от окръг Джонсън, оповестяват, че тя е умряла по време на интервенция в болница, откакто е получила огнестрелна рана в корема си в сряда следобяд.

Лиза със фамилията си. Снимка: Фейсбук

„ Тя беше най-прекрасният и хубав човек. Беше локалният диджей, присъстваше на сватбите на всички. Беше толкоз изпълнена с живот “, споделя пред The Kansas City Star другарка на Лиза, която я познава от десетилетия.

Секунди по-късно от всички направления идват полицейски коли

Загиналата жена е диджей от 15 години, водела е стратегии както на британски, по този начин и на испански език, взела участие е в организирането на дарителски акции. Тя е работила и в публичната радиостанция KKFI, водещ е на формата Taste of Tejano.

 Канзас Снимка: Ройтерс

„ Всеки би могъл да се „ измъкне “ душевен, до момента в който слуша обичания си род. Музиката се трансформира в терапия “, считала Лопес-Галван.

Фенове може да са взели участие в задържането на един от тримата обвинени

„ За Лиза музиката е живот и източник на благополучие “, написа в профила ѝ в уеб страницата на радиото, за което работи.

След като се схваща, че е простреляна, в минутите преди да издъхне, страницата ѝ във фейсбук се изпълва със известия за вяра и молитва.

От изявленията в обществените мрежи излиза наяве, че измежду ранените са синът ѝ и дребният ѝ братовчед, които също са настанени в болница.

„ Познавам Лиза и фамилията ѝ повече от десетилетие. Виждах усмивката ѝ, до момента в който стои над диджейския пулт, както и на сцената на най-голямата ни фиеста в Канзас Сити. Няма да позволи гибелта ѝ да бъде на вятъра. Ще основа закони, ще се боря и ще направя всичко по силите си, с цел да трансформира този щат и този град към по-добро “, написа Мани Абарка, който е законодател от окръг Джаксън.

Има умрял и ранени, оповестява се за арестувани

„ Този неправилен акт лиши един хубав човек от фамилията му и от общността на Канзас Сити. Лиза беше човек, чийто глас постоянно имаше добавена стойност. Можем да приказваме доста, само че думите не носят правдивост. Толкова доста горест. Толкова доста опустошеност и една голяма загуба… Тя отиде на събитието, с цел да се забавлява “, показват сътрудниците ѝ от KKFI.

Лиза била дълготраен почитател на „ Канзас Сити Чийфс “ и отишла, с цел да изрази страстите си към тима.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР