Майка на две деца, едното от които - с увреждания,

...
Майка на две деца, едното от които - с увреждания,
Коментари Харесай

Скандал! Общински съветник към майка на дете с увреждания: Виж се ма, като те ритна един път!

Майка на две деца, едното от които - с увреждания, твърди че е станала обект на жестоко отношение от страна на общински консултант от Варна. Случката се разиграва по време на сесия на Общинския съвет в морската столица на 27 юни, където дамата упорства да бъде настанена в общинско жилище. За нея описаха очевидци в интернет.

В ефира на „ Събуди се” Калинка Димитрова описа, че е била жестоко обиждана и заплашвана със разпра от общинаря Димитър Карбов. В последна сметка дамата била изведена от залата с полиция.

Тя уточни, че на въпросната сесия поискала думата, с цел да сложи въпроса за приемането на общинско жилище, за което чака близо 10 години. Подигравателните намеци почнали от общински съветници зад тила ѝ.



„ Тръгнах да напущам независимо залата, тъй като беше под достолепието ми да остана повече там. Минавайки около първия ред – след това узнавам името, че е господин Карбов, слушам: „ Виж се, ма! Виж се на какво приличаш и с какво си пристигнала тук облечена! Нямаш ли си у вас огледало да се погледнеш на какво приличаш? “. Това се повтори най-малко 2-3 пъти: „ Нямаш ли у вас огледало? Я, я виж тая! Като те ритна един път… “, споделя дамата.

Тя събрала храброст, обърнала и се попитала общинаря: „ Вие мутра ли сте? Държите се сега мутренски “. По думите ѝ, тя била изведена с полиция.

Самият Карбов отхвърля сходно нещо да се е случвало и твърди, че не познава Димитрова. Председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов пък декларира, че е имало замяна на реплики сред Калинка и Карбов, само че не чул тъкмо какви.

Друг общински консултант - Любомир Роев, удостовери, че е станал очевидец на свада и е чул обидни квалификации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР