Майка на четири деца сподели най-добрите си съвети за пътуване

...
Майка на четири деца сподели най-добрите си съвети за пътуване
Коментари Харесай

Умела майка на четири деца лети със самолет на 12-часови градски почивки по-евтино от еднодневните екскурзии в Обединеното кралство

Майка на четири деца показа най-хубавите си препоръки за пътешестване в чужбина с стеснен бюджет и споделя, че нейните завършения са по-евтини от някои еднодневни екскурзии във Англия.

Катриона Лий, на 45 години, от Орпингтън, Югоизточен Лондон, неотдавна купи багаж за полети за връщане до Тирана, Албания, за £25 с Ryanair. Тя се е осмелила на 10 градски почивки за 10 години, в това число четири, които е направила през последните четири месеца. Интелигентният родител споделя, че постоянно върви на 12-часови градски почивки, които могат да костват доста по-малко, в сравнение с да отиде на спектакъл с четирите си деца.

Семейството е избрало бюджетни полети, с цел да изследва Италия, Германия, Мароко и Дания. Катриона споделя, че децата й „ в действителност се радват “ да откриват разнообразни култури и те „ приказват за това от самото начало “. Благотворителният служащ сподели: „ Един музей в Лондон от време на време ще коства повече, с цел да ги изведе всички.

„ Излиза по-евтино да ги изведете на открито за един ден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР