Майка на четири деца разкри как е загубила повече от

...
Майка на четири деца разкри как е загубила повече от
Коментари Харесай

Майка на четири деца ще поднови обетите си в тънка булчинска рокля, след като изхвърли повече от шест стоуна

Майка на четири деца разкри по какъв начин е изгубила повече от шест стоуна след мисълта, че ще откри подобаваща сватбена рокля прилошава й.

Тони Каланд, на 35 години от Ливърпул, беше оставена обезверена, откакто проектите й за женитба бяха помрачени от наддаването на тегло. Тони, която тежеше повече от 19 стоуна в най-големия си размер, сподели, че се опасява да посещава булчински магазини и няма различен избор, с изключение на да поръча рокля онлайн. Сега тя е подготвена да показва новата си фигура на олтара, откакто се отхвърли от 6stone 7lbs със Slimming World.

Майка, която се причисли към групата Old Swan Slimming World през 2022 година, се готви да възобнови обетите си след нея невероятна промяна. Тони, която живее със брачна половинка си Марк и четирите си деца Никол, 16, Луис, 14, Джейкъб, 11 и Джордан, 5, споделя: „ Когато Марк ме помоли да се омъжа за него, бях над луната, само че мисълта да намеря женитба рокля, която да ми пасва, и това, че бях център на внимание денем, ме накара да се почувства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР