Майка на четири деца разказа как се е придържала към

...
Майка на четири деца разказа как се е придържала към
Коментари Харесай

`Останах с измамен съпруг, докато той беше богат - сега той е беден, искам развод`

Майка на четири деца описа по какъв начин се е придържала към могъщия си брачен партньор банкер, макар че е знаела, че той изневерява на нея постоянно, тъй като тя намираше изкачването му до огромни висоти в кариерата му за „ вълнуващо “ и го смяташе за „ брилянтен “.

Тя изясни, че му е повярвала, когато е споделил, че е късметлийка, тъй като е съумяла да купи това, което желае, а също и тъй като другите й другари, женени за банкери, са я убедили, че „ е по-добра от дамите, които биха били скрити и изхвърлен. " Тя добави: „ Аз бях тази, която той държеше в близост. И фактът, че брачният партньор ми беше към момента гальовен и великодушен към мен и децата ме успокоиха “.

Но 50-годишният също сподели, че по време на тяхното След 13-годишен брак тя го беше видяла да се трансформира от великодушен и съпричастен мъж, който също беше упорит и интелигентен, до полово привързан, който не можеше да каже „ не “. Тя сподели, че той е спал с помощник на работа, имал е връзки за една нощ на работни конференции и постоянно е ходил на стриптийз клубове с клиен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР