Майка на близнаци се нуждае от подкрепа, за да живее.

...
Майка на близнаци се нуждае от подкрепа, за да живее.
Коментари Харесай

Майка на близнаци има нужда от помощ, за да живее

Майка на близнаци се нуждае от поддръжка, с цел да живее. 38-годишната Радоцвята Димитрова неотдавна се бори с тежко заболяване. Нужни са близо 119 хиляди $ за лекуването й, които фамилията не може да събере единствено.
Жената е с диагнозата остра миелоидна левкемия, сложена при започване на януари. Болестта я разделя от най-скъпото ѝ – близнаците Рая и Томас на 2,3 година Заченати по метода ин витро.
" Ние дълго време си нямахме дечица и след това Господ ни даде, та пристигнаха на бял свят след 12-13 години очакване и в този момент вместо да ги гледаме, то ни сполетя това злощастие. Разбрахме малко преди Нова година, сега е на химиотерапия”, споделя Тихомир Димитров, брачен партньор на Радоцвята.
38-годишната жена сега е на лекуване в София. Междувременно идва и офертата от клиника в Турция за лекуване с присаждане на стволови кафези.
Сумата е 118 600 $ и е толкоз огромна, тъй като младата жена е осиновена и не познава биологичните си родственици, които биха могли да дарят костен мозък. Тепърва ще се търсят подобаващи донори.
Пари събира и второкласникът Владимир Куртев, събрал е много монети.
В цяла Мездра са сложени кутии за дарения. Ще помогне и общината. Организира се и концерт в поддръжка на Радоцвята. Търсят се и кръводарители.
Ако желаете да помогнете, сметките на Радоцвята Димитрова са:
IBAN сметка BG09RZBB91551031485300 Валута BGN BIC RZBBBGSF
IBAN сметка BG50RZBB91551431485305 Валута EUR BIC RZBBBGSF
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР