Майка на 5 деца от село Годеч страда от тежко

...
Майка на 5 деца от село Годеч страда от тежко
Коментари Харесай

Майка на 5 деца се нуждае от помощ, за да живее

Майка на 5 деца от село Годеч страда от тежко онкологично заболяване , а единственото решение за 44-годишната Велка Велкова е на 30 000 евро разстояние в Германия.

Разбрала е, че има проблем през 2015 година, когато е била и първата ѝ интервенция. След това е последвала и втора интервенция, защото туморът, предизвикан от първата проба, е излязъл от пикочния мехур и е обхванал яйчниците и мускулите, оповестява.

Единственото решение, до което лекарите са стигнали, е цялостно унищожаване на двата органа – пикочния мехур и яйчниците и заместването им с пластики. Разтакаването по лечебни заведения в вярата да се откри експерт, който да реши казуса съществено, и другите отзиви на всеки доктор са я довели до невъзможност.

" Освен другите отзиви, някои доктори се разминават с диагностицирането. Само те премятат от поделение в поделение и те гледат като парче месо. Не те гледат като човек с душeвност, а като непотребна движимост ", показа Велкова .

Поради затрудненията тя към този момент не се храни и само може да лежи, поради мощните болки. Семейството няма по какъв начин да събере парите единствено. Досега средствата, които са похарчили в циркулиране по лечебните заведения, се равняват съвсем на сумата, която им е нужна в този момент, описа още брачният партньор на дамата.

Държавата не оказва помощ на многодетните фамилии, а преди няколко години са били понижени и детските помощи, изясни майката. Затова фамилията се обръща към сънародниците си, с вярата, че животът ще продължи.

Желаещите да оказват помощ могат да го създадат с подаяние на банкова сметка:

BG71UNCR70001520975476 към УниКредит Булбанк

Велка Дойчинова Велкова

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР