Майка на 22 деца е заснела видео на семейството си,

...
Майка на 22 деца е заснела видео на семейството си,
Коментари Харесай

26-годишна жена има 22 деца, но иска над 100

Майка на 22 деца е снимала видео на фамилията си, което демонстрира, че цели 20 от децата й са родени за една година.
Прочетете още
Рускинята Кристина Озтюрк, на 26 години, която живее в Грузия, е посрещнала 21 от децата си посредством сурогатни майки, като 20 са родени за малко повече от година. 

Тя твърди, че желае до 105 биологични деца от брачна половинка си милионер Галип, 58 - който по-рано тази година беше наказан на осем години затвор, откакто беше приет за отговорен в нелегално закупуване и владеене на опиати и психотропни субстанции.

Едно очарователно видео в Instagram в нейния акаунт - който има повече от 231 000 почитатели - улавя децата й да изброяват имената и датите си на раждане. Клипът сподели на феновете, че всички с изключение на две, са родени през 2020 година, като най-голямата - Виктория, е родена през 2014 година от предходен брак, а последното попълнение в фамилията им, Оливия, е родена през януари 2021 година

Кристина също е майка на Мустафа, Мариам, Айрин, Алис, Хасан, Джуди, Харпър, Тереза, Хюсеин, Анна, Изабела, Исмаил, Мехмет и Ахмет - всички от които са на три години - и Али, Кристина, Алена, Сара, Локман и Алпарслан, които са на две години.

Рийл в обществените медии от януари накара потребителите да внимават с мненията си за очарователните деца, защото мнозина признаха, че постоянно объркват децата.

„ Запознайте се със семейство Озтюрк! " - гласи надписът на Кристина към поста.

„ Много пъти сте молили да ви създадат видео с имената и възрастта на децата. Чух те, направих видео с рождени дати... " `Толкова красиво семейство!`, написа консуматор.

„ Благодарим ви, че споделихте своя свят с нас! Имаш красиво семейство и си майка цели!`, добави втори.

Трети написа: „ Благодарим ви, че споделихте вашите щастливи, красиви деца с нас! Трябва да е толкоз прелестно за децата да порастват с толкоз доста братя и сестри. "

През февруари Кристина, която е родом от Москва, издаде книга за своите прекарвания. В обява в Instagram тя написа: „ Изглежда, че всичко за развъждането на деца към този момент е написано, само че всеки ден всеки родител търси потребна информация, с цел да даде единствено най-хубавото на децата си.

И аз не съм изключение. Като майка на двадесет и две деца, мога да кажа сигурно, че няма прекалено много информация: постоянно можете да намерите нещо ново за себе си. "

„ След десетки или даже стотици публикации, книги, уебинари и образования, взех решение да основа моя лична книга, където най-важната информация за младите родители ще бъде събрана и структурирана част по част. “

Кристина се среща с богатия притежател на хотел Галип по време на отмора в крайбрежния град Батуми в Грузия. Въпреки това, съгласно Agenda.Ge, предприемачът е бил задържан през май предходната година, откакто обиск в къщата му е открива " изключително огромни количества " опиати. Той също по този начин е упрекнат в укриване на налози, имитация и пране на пари, написа Daily Mail.

Галип към този момент е бил избягал от Турция през 2018 година, когато апелативен съд удостоверява доживотната му присъда по отношение на ликвидиране през 1996 година Адвокатският му екип декларира, че ще апелира, а предприемачът отхвърля закононарушенията.



Кристина в своя Instagram описа за провокациите, през които е изправена без брачна половинка си.

„ Много от вас са забелязали със събитията, протичащи се в нашето семейство, за мен беше по-трудно да подкрепям страницата “, сподели тя в обява.

Сигурна съм, че този ден ще пристигна скоро, само че в това време просто желая да ви благодаря доста за цялата ви поддръжка и благи думи “, добави тя.

През 2021 година Кристина разкри, че е харчила £67 700 на всеки 12 месеца за 16 бавачки. Към този миг тя и Галип са платили 168 000 евро (142 000 паунда) на сурогатни майки сред март 2020 година и юли 2021 година и са харчили 96 000 $ (67 700 паунда) годишно за 16 бавачки, които живеят в тях.

Говорейки пред Fabulous, майката добави: „ Аз съм с децата от самото начало, върша всичко, което майките нормално вършат. “

Кристина - за която по това време беше обявено, че живее в триетажно имение със фамилията си - преди този момент сподели, че тя и Галип са избрали да употребяват сурогатни майки, тъй като желаят да имат колкото се може повече деца допустимо най-бързо.

Те вземат решение да употребяват сурогатни майки, което коства към 9707 $ всяка бременност. Щатът Джорджия позволява сурогатното майчинство от 1997 година, при изискване че участващата двойка е хетеросексуална и женена. Детето, което се ражда, автоматизирано отива при хората, които са дали генетичния материал за зачеването, а сурогатът няма никакви права.Всички евентуални сурогати на Кристина минават през съвещания и подписват правни документи, преди да забременеят с деца, които са генетично от Кристина и нейния брачен партньор. Избират се единствено млади дами, които към този момент са имали най-малко една бременност, и се вършат инспекции, с цел да се подсигурява, че нямат неприятни привички или зависимости, преди да се включат в програмата.

„ Мога да ви кажа едно нещо – дните ми в никакъв случай не са скучни. Всеки ден е друг, от планирането на графиците на личния състав до извършването на покупки за фамилията ми “, сподели Кристина, когато разказваше на изданието за своята рутина.

Кристина, която също разкри, че харчи £4000 на седмица за най-важното за бебетата, в това число 20 огромни торби с пелени и 53 пакета мляко, споделя актуализации за забързания си живот в профила си в Instagram.



Не постоянно е било елементарно за двойката, като Кристина разкрива, че една от сурогатните майки е желала да задържи детето след раждането му. Тъй като бебетата са генетично от Кристина и брачна половинка й, тя обаче няма никакви права и  етрябвало да съобщи детето на двойката.

Двойката желае да има повече деца и е разискала да има над 100 бебета, само че е решила да изчака, до момента в който бебетата им пораснат, преди да се впуснат в ново сурогатно майчинство.

Междувременно Кристина не изключи самата тя да ражда повече бебета, само че сподели, че това не е практично сега с толкоз доста дребни деца. Тя уточни, че ин витро процесът е огромно натоварване за организма и не желае да забременее, до момента в който минава през лекуването. Тя изясни: „ Просто не сме подготвени да приказваме за окончателното число. Всичко има своето време.

Превод: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР