Майка на 20- годишна дъщеря вдигна на крак полицията в

...
Майка на 20- годишна дъщеря вдигна на крак полицията в
Коментари Харесай

Майка от Сандански вдигна полицията на крак: Дъщеря ми е отвлечена, държана под ключ, пребита и дрогирана! Откриха 20г. момиче в тежко, неадекватно състояние...

Майка на 20- годишна щерка подвигна на крайник полицията в Сандански през днешния ден. Разплакана и мощно обезпокоена дамата съобщила, че щерка и е отвлечена, пребита и дрогирана и не знае къде се намира, научи Struma. com от свои източници . Малко преди 13 часа през днешния ден Камелия С. получила известие от детето си, в което момичето написа, че е отвлечена, заключена срещу волята и в апартамент, пребита е и със мощни болки в ребрата.

Казала и да не я търси, ще се опита да избяга и ще се прибере сама. " Мамо пусни тъжба в полицията незабавно, нямам телефон, взеха ми го.. " написала Б. С. и изчезнала. Веднага дежурните екипи почнали търсене на момичето, търсейки го на всички места в града. В късния следобяд отвлеченото момиче е намерено в апартамент на улица " Пейо Яворов ", населяван от криминалнопроявен и осъждан мъж.

Момичето било в несъответстващо положение, най-вероятно след приложимост на наркотични субстанции. Собственикът на жилището 46- годишният Георги С. е арестуван. Започна изясняване на случая. Как 20- годишната се е озовала в дома на Георги, какво се е случвало в жилището му и по какъв начин ще обяснят положението, в което е открита девойката.

Според наши източници, в този апартамент в действителност е котило на наркомани, дали момичето е отишло непринудено, или в действителност е отвлечена и държана незаконно там, следва да се обяснява. Сезирана е прокуратурата.

В. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР