Майка на 2-годишно дете се нуждае спешно от средства, за

...
Майка на 2-годишно дете се нуждае спешно от средства, за
Коментари Харесай

Майка на 2-годишно дете се нуждае спешно от вашата помощ, за да живее

Майка на 2-годишно дете се нуждае незабавно от средства, с цел да живее. Теменужка Хаджиева страда от израстък на белия дроб. Лекари от болница в Турция дават вяра, че може да оздравее. За лекуването й обаче са нужни сред 37 и 50 000 $.

През месец февруари дамата се разболява от грип, който прераства в пневмония. След обзор Теменужка чува най-страшното - че има израстък на белия дроб. Така животът й в момент се прекатурва.

След четири курса химиотерапии се открило, че образуванието е намаляло, само че с доста дребни проценти, които са незадоволителни. Назначили й по-силна химиотерапия. Получава затруднения. Тежкото й положение й лишило и най-ценното – опцията да се грижи за 2-годишния си наследник.

Това, че се утежнява непрестанно, предиздвикало фамилията да потърсило помощ в болница в Турция. Започва лекуване там, само че поради увеличените размери на тумора, с изключение на химиотерапия, се постанова и трансплантация на стволови кафези. Процедури, за които се желаят доста средства.

Близките й нямат тези пари, а нямат и време, тъй като до 25 септември би трябвало да са ги събрали. От седмица Теменужка е стартирала и акция в обществените мрежи. Събрани са към 30 000 лв., които обаче не стигат.

Ако имате предпочитание и опция да помогнете на Теменужка, ето данните на дарителската сметка:  

IBAN: BG79UNCR70001523359980

BIC: UNCRBGSF

Теменужка Димитрова Хаджиева
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР