Майка на 10 деца, чийто съпруг загина при катастрофата в

...
Майка на 10 деца, чийто съпруг загина при катастрофата в
Коментари Харесай

Оперират майка на 10 деца в Бургас след катастрофата край Ямбол, искат й 5500 лева

Майка на 10 деца, чийто брачен партньор почина при злополуката в петък на автомагистрала „ Тракия “ край Ямбол, се нуждае от интервенция. Тя е призната за лекуване в бургаска болница. Пред камерата на бТВ нейният шурей Тома Георгиев сподели, че би трябвало да платят 5500 лв. за хирургическата намеса.

Двама починали, двама с заплаха за живота и четирима ранени. Това е жестоката равносметка след следващият пътен случай на автомагистрала „ Тракия “, сподели пък водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян.
В петък към 17 часа бус с служащи се обръща на пътя към Ямбол. Първоначалният оглед сочи, че повода е спукана гума, само че близки на потърпевшите настояват, че бусът е бил претрупан.
Петък 13 се оказа съдбовен за няколко фамилии от ямболското село Хаджидимитрово. Наемали ги против 17 лв. дневно като аграрни служащи покрай Бургас. Парите получавали от хората, които ги превозвали с два буса до полето и назад.
В деня на случая бащата Васил Василев карал злощастния бус. Един от починалите на място е Петър Киров, който е татко на 10 деца.
С буса могат да пътуват девет души, само че постоянно бил претрупан, настояват околните.
25 души качва, съобщи Ваня Георгиева. Тя е щерка на умрял при злополуката.
От полицията се позоваха на думите на водача, че е возил единствено девет души.
Първоначалният оглед демонстрира, че бусът е спукал гума и е излязъл е от пътя.
Най-младият от пасажерите – 14-годишен възпитаник се бори за живота си в ямболската болница. Там е призната и майка му. Баба му споделя, че момчето отишло да й помогне и да изкара 17 лв. за медикаменти на татко си.
„ Само един ден отиде и то за пакост. Нямам очаквания за всички “, съобщи Минка Тодорова.
Близките на жертвите и на потърпевшите желаят заслужено наказване за водача. Срещу него няма повдигнато обвиняване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР