Майка ми страдаше от болки в коляното много дълго време.

...
Майка ми страдаше от болки в коляното много дълго време.
Коментари Харесай

Имах болки в ставите години наред, докато не научих това средство

Майка ми страдаше от болки в коляното доста дълго време. Лекарите ѝ диагностицираха артрит и остро инфектиране на ставите. Имаше такива дни, че не можеше да стои на краката си от изтощителна болежка.

Излекувайте себе си сами! Проверени способи!

Какво ли не опита, с цел да се излекува: лежа в болница, биха ѝ инжекции, взимаше хапчета, купи си скъпи смазки.

Всичко това, разбира се, оказа помощ, само че за малко време, след това болката още веднъж се връщаше и нямаше отмора от нея нито ден, нито нощ. Майка ми трябваше да се движи с бастун, дори понякога с два.

Но по някакъв начин, на работа, имало диалог за ставни болести, и един от сътрудниците ѝ разказал по какъв начин съседът му се излекувал. Той едвам напускал дома си в продължение на няколко години заради мощни болки в краката.

Покълнали картофи за лекуване на ставите

И когато веднъж го срещнал да бърза по улицата, той се изненадал и попитал каква знамение го е вдигнало на крайници. Той му разказал за рецептата от смес при болки в ставите, която му помогнала да се отърве от заболяването.

Ето и каква е тази елементарна рецепта:

Нарежете кълновете от покълналите картофи (но не зелените, а белите).Кълновете трябва да изпълнят 1 буркан и да се залеят с водка. Водката би трябвало да ги покрие.Накисвайте 2 седмици на мрачно и топло място.

С тази тинктура трябва да извършите компрес върху възпалените стави или да разтривате с нея болезнените стави, след което да завържете вълнена забрадка и да държите 2 часа през деня.

И не забравяйте да извършите същия компрес през нощта.

След като научихме тази рецепта, с майка ми незабавно взехме решение да я опитаме. И седмица след лечението майка ми стартира да спи през нощта, острата болежка изчезна. Сега тя може да върви умерено без бастун: просто се изправя и върви.

Вижте още: Чесънът убива 14 типа рак и 13 типа инфекции

Това е голяма победа за нас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР