Майка ми се е прибирала от магазина. Всичко се случва

...
Майка ми се е прибирала от магазина. Всичко се случва
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за убийството на пенсионерка от сина на данъчен №1 в Пловдив

Майка ми се е прибирала от магазина. Всичко се случва в пловдивския квартал "Тракия ". Тя там живее. Това съобщи Николина Русева, щерка на премазаната стара дама от сина на шефа на Национална агенция за приходите - Пловдив - Ивайло Найденов, предава Нова тв.

"Разбрах, че когато се е прибирала в междублоковото пространство я блъска кола. При маневра на заден код. Майка ми е била безусловно премазана - със строшен череп, таз и срамни кости. Не знам с каква скорост се е движело това момче, само че един очевидец ми сподели, че е хвърчала 10 метра. Никой обаче не желае да приказва с полицията от боязън ", споделя тя.

Русева напомни, че момчето първо е избягало от мястото. "Притесняваме се да не се потули казусът, тъй като става въпрос за сина на шефа на Национална агенция за приходите - Пловдив. Молим и призоваваме очевидците да не се крият и опасяват, а да ни оказват помощ ", съобщи тя.

"Никой не ни е потърсил от фамилията на виновника, даже с цел да изкажат съболезнования. Искам да си получат заслуженото. Мисля, че книжката му би трябвало да бъде отнета за цялостен живот. Какво да желая повече, аз също имам дете и знам какво е. Дано този човек осъзнае грешката си, тя на него ще тежи ", счита щерката на починалата.

"Вече не искам да ми се извиняват. Досега не се сетиха сами да го сторят ", добави тя.

"Майка ми беше витална и здрава пенсионерка. Виждаше се с приятелки, излизаше с тях. Беше добре. Изглеждаше на 60, а не на 70 ", сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР