Майка ми не ме е искала, но в момента, в

...
Майка ми не ме е искала, но в момента, в
Коментари Харесай

Азис: Не съм чист ром, дядо ми е грък

Майка ми не ме е желала, само че сега, в който ме е докоснала, се е влюбила, описа звездата

" Моята фамилия е изключение. Ние не се отъждествяваме с всички останали. Моят дядо е чист грък и към този момент оттова идва тази смеска. Не сме чак толкоз чисти роми. В кръвта ни тече гръцка и турска кръв ", това сподели Азис в предаването " На фокус " по Нова телевиция

" 45% съм гъркиня. 25% от произходът ми е европейски - Италия, Румъния ", показа от своя страна майката на Азис Гергина Василева.

" Аз знам какво ще покаже генетичният тест, в случай че си направя подобен. Турция ще покаже и Египет евентуално ", сподели Азис.

" Аз заключих портата на старостта с най-големите катинари. Нека всеки прави по този начин. Една жена постоянно да не стопира да обича. Да не ненавижда и доста да прости. Красотата в никакъв случай няма да си отиде от мощната любов и обич ", добави майката на Азис.

" Тя ме научи на най-важното нещо. Никога не затваряй порти, в никакъв случай не се карай с хората и прощавай. Утре този човек ще ти потрябва и ти ще си бил зависим на моментна страст и си дотук. Мига, в който аз сгреша или нещо кажа, постоянно се оправдавам. Бързо ми минава ", добави Азис.

" Майка ми не ме е желала първоначално, само че сега, в който ме е докоснала, се е влюбила ", описа поп-фолк артистът.

" Той не беше желано дете, тъй като с мъжа ми не знаехме дали ще се оженим. Нашата фамилия, нашият жанр са други роми. Различни от тази на татко му ", сподели майката на Азис.

" Аз до ден ден считам, че любовта на майка ми и татко ми не беше призната. Просто генетично е заложено да не се харесват двата рода - цоцомани и кардараши. Заради любовта към мен те са преглътнали, само че не са дали прошка. Майка ми е най-близкият ми другар ", изясни артистът.

" Няма да споделям какво е това бебе от фотосите, които споделям, само че не е на другарка бебето. Аз съм споделил, моите деца са табу в медиите. Много обичам това бебе ", сподели Азис.

Относно другата полова ориентировка на артиста, майка му сподели следното:

„ Една майка постоянно усеща детето си. По това време всичко беше табу. Приемаш всичко, когато обичаш, даже това ”.

„ Винаги ми е било необичайно за какво би трябвало да укривам ориентацията си. Открито заявявах какъв съм. Беше стрес за нея когато бях доста изявен, само че бързо й мина ”, сподели още Азис. Той отхвърли да разяснява фотосите с бебето, които разгласява преди време в обществените мрежи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР