Майка ми и Стеф са на една и съща възраст,

...
Майка ми и Стеф са на една и съща възраст,
Коментари Харесай

25-г. залюби жена на годините на майка си, а шест месеца по-късно…

Майка ми и Стеф са на една и съща възраст, разликата им е няколко месеца, признава влюбеният мъж 28.05.2023 12:20 37504 прочита

Влюбена двойка от Англия, наподобяваща повече на майка и наследник, се сгоди шест месеца след началото на връзката си, съобщава The Mirror.

25-годишният Люк Елис и 54-годишната Стеф Уайт, която е майка на четири деца, се срещнали през юни 2022 година в интернет и незабавно намерили общ език. Два дни по-късно се срещнали онлайн и разбрали, че желаят да бъдат дружно.

„ Определено беше обич от пръв взор “, споделя Люк.

Той прибавя, че цени земния темперамент, възприятието за комизъм и положителното сърце на своята обичана. Стеф пък признава, че с помощта на Елис остава млада по душа.

„ Люк е моят мъж фантазия. Той е всичко, което една жена желае. Той е демодиран, деликатен и се грижи за мен. Той е доста любящ и всеки ден ми споделя, че ме обича “, споделя Стеф.

Шест месеца след началото на връзката им младият мъж предложил брак на британката.

Близките на бъдещите съпрузи с наслада приели новината за годежа им. Много хора обаче не престават да ги гледат укорително на улицата.

„ Майка ми и Стеф са на една и съща възраст, разликата им е няколко месеца. Някои хора в действителност ни гледат и си мислят: „ Това някаква доста странна връзка сред майка и наследник ли е? “ “, споделя Люк.

„ Мисля, че погледите, които получаваме, са любознание и комплициране. Имахме няколко странни погледа, като че ли желаеха да кажат: „ Чакай, това е малко необичайно. Има ли нещо сред тях? “. Не се тормозим – те могат да си мислят каквото си желаят, само че ние знаем, че сме щастливи.

Има и други, които гледат на нас като на естествени човешки същества – нещо, което желаеме “, прибавя влюбеният мъж.

Стеф на собствен ред признава, че първоначално се е страхувала да показва обществено възприятията си към младия си избраник. „ След това си помислих: „ По дяволите, това е моят живот. Нека хората си мислят каквото желаят. Това няма нищо общо с мен “, споделя тя.

С течение на времето двамата почнали да одобряват с усмивка негативността, с която се сблъскват, защото с всеки минал ден любовта им става „ по-силна и по-силна “.

„ Ние освен сме сгодени, ние сме сродни души и най-хубави другари. Някои хора стават параноични във връзка с възрастта.

Аз не гледах годините й. Видях личността й, сърцето й, душата й и всичко останало в нея. Просто се влюбих в нея поради това. Всичко в нея е съвършено “, споделя младият британец.

Люк и Стеф считат да се оженят в края на годината. Двамата предлагат на всяка двойка с голяма разлика във възрастта да подхожда отговорно към връзката си.

„ Ако желаете да съумеете, най-хубавият ми съвет е да опознаете индивида по-добре и да видите дали има връзка сред вас и дали полезностите ви съответстват. И още нещо –  в никакъв случай не се опасявайте от мнението на близките “, поучава той. /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР