Майка културист се страхува, че няма да доживее до 50

...
Майка културист се страхува, че няма да доживее до 50
Коментари Харесай

Майка на две деца културист се страхува, че няма да доживее до 50 години, след като е била диагностицирана с рядко заболяване

Майка културист се опасява, че няма да доживее до 50 години - откакто е била диагностицирана с рядко заболяване на ставите.

Трейси Кис, на 36, постоянно е отдавала своята еластичност и високи равнища на сила, с цел да бъде във форма и здрава. Когато стартира да се занимава с бодибилдинг на 29-годишна възраст, тя „ не се замисля доста “ за изкълчване на ставите – защото това се случва най-малко един път месечно. Но когато чужд видя двойните й стави и й сподели да се прегледа, тя отиде при лекарите, с цел да разбере какво се случва.

През май тя беше диагностицирана със синдром на Ehlers-Danlos (EDS) - рядка група положения, засягащи ставите, кожата и сърцето. Някои типове заболяване водят до дълготрайност на живота от 48 години и Трейси се опасява, че няма да доживее да гледа по какъв начин децата й се женят, имат деца или съумяват в кариерата си.

Майка на две деца Трейси, експерт по маркетинг от High Wycombe, Бъкингамшър, сподели: „ Много съм във форма – само че може да имам тиктакаща бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР