Майка, която твърдеше, че лекарите са изтрили рака й като

...
Майка, която твърдеше, че лекарите са изтрили рака й като
Коментари Харесай

На майка, диагностицирана с рак на гърдата, „беше отказан скрининг – защото беше твърде млада“

Майка, която твърдеше, че лекарите са изтрили рака й като зараза на гръдния панер, има вяра, че й е отхвърлен достъп до обикновен тест, тъй като е „ прекомерно млада “ “.

Кели Уорд, която по това време е на 49 години от Кент, сподели, че е молила трима лекари за помощ, откакто забелязала „ твърда като камък бучка “ в гърдите си. Но макар нейната непримиримост, някогашният асистент-учител беше отритнат, до момента в който тя беше малко под предложената от NHS възраст от 50 години за скрининг.

Решителната майка, която живее в Уигмор, сподели, че е била „ разочарована доста време “ от нейния персонален доктор. Тя изясни, че не й е била направена мамография, до момента в който не е имала " развълнуван " спор с личния състав в медицински център - който разкрива опустошителната диагноза.

Казаха й, че има тройно негативен рак на гърдата и има да има 10 кръга химиотерапия, които я накараха да загуби " прелестната си дълга " коса. За благополучие, Кели „ позвъни “, когато приключи лекуването си през ноември 2022 година – и получи „ всичко чисто “ сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР