Майка, която страда от сепсис след нормална операция за камъни

...
Майка, която страда от сепсис след нормална операция за камъни
Коментари Харесай

Майка, на която бяха ампутирани всичките й крайници след агония с камъни в бъбреците, е изправена пред още операция

Майка, която страда от сепсис след естествена интервенция за камъни в бъбреците и загуби всичките си крака, ще бъде подложена на друга процедура в болничното заведение на Университета в Кентъки.

41-годишната Синди Мълинс претърпя интервенция за премахване на камъни в бъбреците през декември, само че след заразяване с зараза тя изпадна в септичен потрес и загуби двете си ръце и крайници. Тъй като процедурата претърпя ужасяващ поврат и тя стартира да се приспособява към новия си живот, фамилията й постоянно споделя настояща информация за здравето й.

Докато тя продължава да работи за свободата си, Мълинс е била подложена на рехабилитация и е научила по какъв начин да седне изправена, да разтегне мускулите си и да ръководи мобилен скутер с главата си. Майката на две деца изиска молебствия и поддръжка, до момента в който се приготвя за ампутация на долната част на ръцете си тази седмица.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж демонстрира гротескни изображения на ампутиран крайник в буркан след несполучливи интервенции, с цел да го избави

Точно преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР