Майка, която имаше замъглено зрение и предположи, че има нещо

...
Майка, която имаше замъглено зрение и предположи, че има нещо
Коментари Харесай

Опустошителната диагноза на майка след замъглено зрение и получаване на „нещо в окото й“

Майка, която имаше замъглено зрение и допусна, че има нещо в окото й, беше унищожена от диагнозата множествена склероза – само че е решена да живее пълностоен живот.

Когато Емили Топъм, на 26 години, се бореше да вижда няколко дни, тя се подложи на зрителни проби, единствено с цел да й бъде казано, че признакът й е резултат от увреждане на зрителния й нерв в задната й част дясно око. Тя бързо беше ориентирана за ядрено-магнитен резонанс в болничното заведение, който удостовери, че има автоимунно заболяване множествена склероза (МС). Министерски съвет, положение през целия живот без лекуване, понижава леко продължителността на живота, може да аргументи трайно увреждане и да отслаби имунната система.

Но Емили, деен млекопроизводител, другояче беше във форма и здрава, нямаше предходни медицински проблеми, и по този начин беше замаян от бомбата. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Бях безусловно опустошена, защото видях в какво извънредно положение може да сложи хората, освен за тях, само че и за хората към тях. Усетих по какъв начин земята п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР