Майка, която е обвинена в убийството на 3-годишната си дъщеря,

...
Майка, която е обвинена в убийството на 3-годишната си дъщеря,
Коментари Харесай

Мама от Калифорния, обвинена в убийството на 3-годишната си дъщеря при църковен екзорсизъм, „никога не е показала угризения на съвестта“: доклад

Майка, която е упрекната в убийството на 3-годишната си щерка, до момента в който прави екзорсизъм в калифорнийска черква през 2021 година се твърди, че „ в никакъв случай не е изразявал разкайване “, съгласно прокурорите от окръг Санта Клара.

Длъжностни лица споделиха, че на 24 септември 2021 година Клаудия Ернандес-Сантос сякаш вярвала, че нейната щерка, Арели Наоми Проктър, беше обладана от „ дявол “, когато момичето беше измъчвано до гибел в дребна петдесятна черква, Iglesia Apostoles y Profetas, в Сан Хосе.

Чичото на Проктър, Рене Аарон Ернандес- Сантос и дядо й Рене Тригерос Ернандес също бяха задържани по отношение на нейното ликвидиране. Прокурорите считат, че и двамата са взели участие в 12-часовия екзорсизъм, при който Проктър е бил задушен и удушен, до момента в който почине от задушаване.

„ Тя не е посочила никакво разкайване за насилственото нахлуване, което е направила против Арели, и не има вяра че това, което е направила, е неверно “, написа заместник-окръжният прокурор Ребека Уайз в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР