Майка, която беше брутално пребита и оставена да умре от

...
Майка, която беше брутално пребита и оставена да умре от
Коментари Харесай

Майка е пребита и оставена да умре от бившия си партньор, който се бори за промяна на закона, за да спаси други животи

Майка, която беше брутално пребита и оставена да почине от някогашния си сътрудник, води акция за смяна на закона, с цел да избави други животи.

Зоуи Дронфийлд, в този момент на 47 години, съвсем умря след ужасяваща осемчасова офанзива от някогашния й Джейсън Смит, който по-късно беше наказан на 10 години затвор. След като Смит беше наказан, Зоуи научи, че той е имал предходни присъди и 13 други дами споделиха, че също са били жертви.

Оттогава тя води акция с благотворителни организации за дами за по-голяма поддръжка и препоръки за жертвите на домашно принуждение и оказа помощ за основаването на приложение за гонене. Сега тя упорства за смяна в закона, което значи, че серийните преследвачи и насилниците ще бъдат включени в същия указател като причинителите на полови закононарушения. Законопроектът ще бъде показан пред депутатите по-късно този месец.

Майка на две деца Зоуи от Ковънтри споделя: „ Можех да умра по време на офанзивата. Толкова ме ядосва, когато си помисля какъв брой елементарно можеше да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР