Майка казва, че е останала да изглежда като герой от

...
Майка казва, че е останала да изглежда като герой от
Коментари Харесай

Мама остана с огромен белег на лицето, след като не носеше достатъчно слънцезащитен крем като дете

Майка споделя, че е останала да наподобява като „ воин от филм за зомбита “, откакто е отхвърлен рак на кожата под окото й.

38-годишната Сара Трушел беше диагностицирана с базалноклетъчен карцином - най-често срещаната форма на рак на кожата - на 28 юни 2023 година Нейният кожен лекар предизвести, че тя евентуално го е развила, откакто е израснала на слънчевите Бермуди и Кипър - до момента в който не носи задоволително мощни облекла слънцезащитен крем.

Тя имаше интервенция под дясното си око, с цел да отстрани рака - оставяйки я с 3-инчов белег по бузата. Хирургът съумява да в профил раковите кафези " едновременно " - оставяйки я без рак, без да се нуждае от в допълнение лекуване. Лекарите не са споделили какъв брой време ще отнеме белегът, с цел да зарасне, а в това време Сара би трябвало да се научи да прегръща новото си лице.

Тя не разрешава това да я спъва и не се тормози, когато тя е гледана обществено. Майка на три деца Сара, енорийски чиновник от Ануик, Линкълншир, сподели: „ Лекарите ме предизвестиха за белега,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР