Майка каза, че нейната кошмарна“ операция на стомашния ръкав в

...
Майка каза, че нейната кошмарна“ операция на стомашния ръкав в
Коментари Харесай

Жена отслабна толкова много след „кошмарна“ операция в Турция, че разкри бучка в гърдата й

Майка сподели, че нейната „ кошмарна “ интервенция на стомашния ръкав в Турция й е избавила живота – откакто отслабна толкоз доста, тя разкри „ бучка в гърдите си с размер на грахово зърно.

Кейти Скофийлд, на 32 година, имаше проблеми с психологичното здраве, откакто майка й Сандра, на 53 година, умря и стана 5-то. Тя претърпя интервенция на стомашния ръкав в Турция и макар че сподели, че не е удовлетворена от процедурата, тя отслабна доста. Толкова доста, че тя откри бучка с размер на грахово зърно на лявата си гърда и беше диагностицирана с рак на гърдата - същият тип, който беше умъртвил майка й.

И единствено две седмици по-късно нейният татко, Дейвид, 61 -годишната операторка също бързо беше диагностицирана с втори етап на рак на гърдата. Сега и двамата се борят дружно с заболяването - и Дейвид е дал позитивна проба за гена BRCA, до момента в който Кейти е ориентирана за спомагателни генетични проби. Кейти приписва загубата на тегло на откриването на рака преди всичко - даже в случай че е претърпяла " доста затруднения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР