Майка живее и гледа двамата си болни сина с 400

...
Майка живее и гледа двамата си болни сина с 400
Коментари Харесай

Зов за помощ: Семейство от Врачанско се нуждае от подкрепа, за да преживява /видео/

Майка живее и гледа двамата си заболели сина с 400 лв. на месец във врачанското село Вировско. Николинка Ангелова и синовете ѝ купуват самун с купони от наследствени земи. За тях също се доплаща, само че излиза по-евтино. Жената е напълно отдадена на грижата за двамата младежи, тъй като те имат съществени здравословни проблеми, предава Нова телевизия.
Въпреки, че е болен, дребният ѝ наследник въпреки всичко се пробва да оказва помощ по някакъв метод. Преди да се разболее се е занимавал с почистване на комини, с озеленяване и какво ли още не. Завършил е електротехника, само че няма по какъв начин да стартира работа и поради болестта си, само че и тъй като в селото работа няма. Живеят все по-скромно, тъй като цените в магазините не престават да порастват и фамилията може да си купува все по-малко неща.
Големият брат е роден с увреждания, само че при трагичен случай си предизвикал още едно. От тогава не вижда с едното око, само че и той оказва помощ на майка си всеки ден във всичко.
Въпреки компликациите, които имат тримата, всички имат фантазии, които биха осъществили, в случай че някой ден съумеят да надмогнат мизерията. Например за още една стая, тъй като в този момент тримата разделят една.
„ Аз желая мама да е жива и здрава, както и аз, с цел да мога да си я гледам”, споделя единият от синовете.
Лечението обаче е комплицирано, парите на фамилията не стигат, а за него са нужни доста средства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР