Майка има нужда от помощ, за да остане с детето

...
Майка има нужда от помощ, за да остане с детето
Коментари Харесай

Ина се нуждае от 44 000, за да остане с детето си

Майка има потребност от помощ, с цел да остане с детето си: 

Преди три години идва най-голямата наслада за Ина - ражда се чаровната и дълго чакана Стефи. Но майката заплаща доста висока цена за щастието да я има.

След доста тежко раждане получи дълбока венозна тромбоза и единствено това, че е състезател и доста борбен човек я избави да не загуби крайници си, само че лекуването й до този миг не е сполучливо, написа.

Вече е с хронични тромбози, запушени кръвоносни съдове и се нуждае от две неотложни интервенции - слагане на три стента в основните вени и хистероктомия заради непрестанно кървене.

Оперативното й лекуване в България е невероятно поради сложността на болесттите и неналичието на подобаваща инсталация. С посредничеството на Д-р Юлиян Моллов се откри клиника в Истанбул, която се наема да извърши интервенциите и дава 90% гаранция за отпушването на вените с слагането на филтри и понижаване на риска от инфаркт и белодробна емболия. След което ще бъде осъществена втората интервенция, а точно хистеректомия. А със стентове рискът по време на интервенция е редуциран до най-малко.

Сумата, която е нужна е голяма и непостижима за фамилията - 44 500 евро. Нека подкрепим Ина, с цел да остане с детето си!

БАНКОВА СМЕТКА:

BG50FINV91501317677296

Първа Инвестиционна банка

Ина Бобева

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР