Майка и син с общ земеделски бизнес в пловдивско село

...
Майка и син с общ земеделски бизнес в пловдивско село
Коментари Харесай

Зверски бой край Пловдив заради касетка с краставици

Майка и наследник с общ аграрни бизнес в пловдивско село отнесоха побой, тъй като тяхната продукция се продавала по-добре от тази на сътрудниците им. Те били нападнати от двама братя. Озлобените фермери биячи се разминаха с санкция в размер на 1000 лева, излиза наяве от решение на съда. 

Скандалът се развихрил на локалния пазар. Мъж продавал с майка си, а до тях били двамата братя. Продукцията на майката и сина се продавала по-успешно от тази на сътрудниците им, което не се харесвало на двамата братя. Гледайки проспериращите си съседи двамата братя се озлобили и на не доста невисок звук почнали да разясняват по какъв начин потърпевшите не заслужават подобен триумф. „ Нито са копали, нито са поливали, нито са аграрни производители. “, възмущавали се те. 

Дочувайки какво се приказва по техен адрес, синът опитал да потуши пристрастеностите като споделил, че на пазара има място за всички. За негова изненада опитът му подействал като катализатор и с гневна скорост агресирал още повече така и така изнервените селяни. Те почнали още по-разгорещено и настървено словесно да атакуват съперниците си, съобщи Марица. 

Първите опити на наблюдаващи да усмирят завистниците се увенчали с крах. На потърпевшите били нанесени  по десетина удара, след което повторната интервенция на очевидци съумяла да разтури свадата. Сигнал бил подаден на тел.112 и била извикана кола за спешна помощ, защото лицето на майката било окървавено. На място дошъл екип на Бърза помощ и полицейски чиновници. Майката била прегледана на място и превозена до здравно заведение в Пловдив. 

Двамата братя били арестувани за 24 часа. Съдът ги признал за отговорни, втората инстанция също, а наказването им е по 1000 лева санкция за всеки от тях. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР