Майка и син преспаха в ареста, след като ченгета заловиха

...
Майка и син преспаха в ареста, след като ченгета заловиха
Коментари Харесай

След сигнал: Задържаха мъж с наркотици на пазара в Монтана, майка му скочи на бой на полицаите

Майка и наследник преспаха в ареста, откакто ченгета заловиха мъжа с опиати на пазара в Монтана, научи организация BulNews.
Случаят е от през вчерашния ден, след получена информация за владеене на наркотични субстанции, към 11.30 часа, в региона на общинския базар. Криминалисти от районното ръководство открили 32-годишен локален гражданин, престъпно проявен и осъждан. При осъществяване на инспекцията мъжът не съдействал на органите на Министерство на вътрешните работи, а опитал да осуети дейностите им, като почнал да се дърпа и да буйства. При опит на чиновниците да го задържат, като му слагат белезници, намираща се наоколо 63-годишна жена, родственик на мъжа, се намесила и почнала да дърпа двамата чиновници, като им нанесла удари в региона на лицето и ръцете. 32-годишният мъж е отведен в постройката на районното ръководство в Монтана, където при осъществения му обиск е открит и конфискуван полиетиленов плик, съдържащ 2.1 грама суха зелена тревиста маса, реагирала при полеви наркотест на канабис. По-късно дамата също е открита и отведена в постройката на полицията. 
С полицейска заповед на двамата извършители е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. По случая са формирани досъдебно производства по член 354а, алинея 3, т. 1 и бързо произвеждане по член 131, алинея 1, т. 1 и т. 12 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР