Майка и дъщеря, украински бежанци, твърдят, че са били изгонени

...
Майка и дъщеря, украински бежанци, твърдят, че са били изгонени
Коментари Харесай

ВИДЕО В Париж гонят украински бежанци от кафене с "Viva Poutine!"

Майка и щерка, украински бежанци, настояват, че са били изгонени от заведение във Франция, а шефът им споделил " Viva Poutine! " (Да живее Путин!).

Лариса и Мелиса описват, че са отишли ​​в парижкото кафене, с цел да пият чай и да се стоплят, тъй като на открито валяло. Поискали менюто и питали сервитьорката за цените. Уточнили, че са бежанци и са с стеснен бюджет.

По думите им сервитьорката им дала отговор, че украинците не са добре пристигнали в заведението. След това клиентите решили да повикат шефа.

" Мислех, че той не знае по какъв начин чиновниците приказват с клиентите. Но в отговор той стартира да крещи, че поддържа Путин и че е вярно да се убива украинският народ ", сподели украинката, представена от " Украинская истина ".

Жените са съумели да снимат видео с шефа, в което се вижда по какъв начин той споделя, че французин и прибавя " Да живее Путин! ".

Версията на шефа е, че дамите желали единствено да употребяват тоалетната, а не да си поръчат нещо, а такава процедура в заведението нямали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР