Майка и дъщеря имат нужда от нашата подкрепа. Криси и

...
Майка и дъщеря имат нужда от нашата подкрепа. Криси и
Коментари Харесай

Майка и детето ѝ имат нужда от помощта ни СНИМКИ

Майка и щерка имат потребност от нашата поддръжка. Криси и майка ѝ Жени се борят дружно с ежедневните компликации. За тях сме ви разказвали и по-рано.

Криси страда от ДЦП и грижите за нея са характерни. Майка ѝ прави всичко по силите си. В дома им няма задоволително положителни условия за живот. Необходим е ремонт на къщата им в Кюстендил. Нужна е и електрическа количка. Здравословното положение на детето не е положително. Необходима е интервенция на гръбначния дирек, както и зъболечение. Добра жена пробва да помогне на фамилията.

Ето какво написа тя:

" Здравейте положителни хора. Искам да ви срещна с Криси и майка и Жени. Криси страда от ДЦП и епилепсия. Майката се грижи сама за нея. Къщата, в която живеят е непригодна за характерните потребности на Криси. Има доста стълби,по които всеки ден Жени би трябвало да смъква Криси, с цел да излязат на открито. А самата тя, както виждате е доста слабичка.

Банята не разрешава къпане на човек в положението на Криси. Печка има единствено в едната стая,на която дограмата е остаряла и прозореца е пукнат. Ако се направи опит да се стопли банята и другата стая при отворена врата, топлината отива на тавана, който не е изолиран с врата. Покрива е в окаяно положение. Между керемидите се вижда светлина. Кухнята е в мазето. Няма топла вода там. Хладилника е остарял и дребен. Печката също. Наскоро дарителка обезпечи нова количка за Криси, само че тя не е електрическа и се постанова Жени да я бута по улицата с огромен надолнище. Не мога да си показва по какъв начин това ще се случва зимата. Живеят в краен квартал на Кюстендил. Далеч от магазини, аптеки и институции.

Освен битовите проблеми, Криси има потребност от зъболечение. При нейното положение това може да стане единствено в профилирана клиника. Има потребност и от интервенция на гръбначния дирек. Налични са всички епикризи, установяващи здравословното положение на Криси.

Моля ви, положителни хора, дано да помогнем на това семейство. Бъдете положителни и благословени.

Майката се споделя Евгения Иванова Кирилова. Банкова сметка: BG91STSA93000014871559 банка ДСК. "





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР