Майка е прибрала детето си от детска градина в Добрич

...
Майка е прибрала детето си от детска градина в Добрич
Коментари Харесай

Майка прибра сина си с дълбоки рани по лицето от детска градина

Майка е прибрала детето си от детска градина в Добрич с дълбоки рани по лицето. Това заяви тя в обществените мрежи.

От думите й излиза наяве, че персонала на градината има няколко обяснения за случилото се, само че те са различни. Тя изяснява, че след случая даже не е била известена. 
 
Публикуваме цялостния текст с описа на дамата без редакторска интервенция:

Вчера 13.09.2023г., взимайки си детето от детска градина (ДГ “Зорница ” гр. Добрич), детето ми го водят при мен с жестоки рани в региона на лицето. Обясненията от част от личния състав са няколко и са разнообразни. Едното пояснение беше, че е бягал, спънал се и паднал, второто беше, отново че е бягал, спънал се е обаче в баскетболен панер (пластмасов) и е паднал на него, третото беше, че е паднал от железна катерушка! В последна сметка, съответно пояснение нямах! Знаем единствено, че детето е паднало към 10 часа сутринта, плакало е извънредно доста, погледнала го е сестрата, само че НИКОЙ, не е сметнал за нужно да ни се обади и най-малко да ни осведоми!!! Също по този начин, след този случай, детето ми стана плахо и непрекъснато плаче, не мога да го изведа на вън на разходка, тъй като го е боязън. А това е дете, което е същинско слънчице. Той беше едно усмихнато, бодро и доста обичливо дете! След диалог с директорката на детската градина, нищо не се случи! Нито получихме съответно пояснение, нито бяха подхванати ограничения, нито даже едно обикновено опрощение! Прикачвам фотоси към поста, за прецените всички Вие, съгласно Вас, това обикновено ли е? И обикновено ли е, да няма реакция от нито една старана, нито от учители, нито от директорката, от никой! Госпожата която е била на промяна, не ми споделят коя е и явно не желае да приказва с нас и да ни каже, какво се е случило. Цялата информация я получаваме от лелите!
Искам, да се подхващат ограничения, тъй като не е обикновено да си изпращам децата на градина и да не знам в какво положение ще си ги заваря! Искам казусът да се разчуе и да стигне до повече хора, тъй като в България, очевидно това е единствения метод, по който нещо да се случи!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР