Майка е оставена с трайни увреждания и вече не може

...
Майка е оставена с трайни увреждания и вече не може
Коментари Харесай

Майка е с трайни увреждания и не може да прави секс след неуспешна операция от опозорен хирург

Майка е оставена с трайни увреждания и към този момент не може да прави секс, откакто компрометиран хирург не е съумял да оперира гърба й.

57-годишният Мо Бел беше една от десетките жертви, оперирани от Сам Елямел. Той беше шеф на неврохирургията в болница Ninewells в Дънди до декември 2013 година, когато беше отхвърлен. Той нарани десетки пациенти в NHS Tayside и в този момент следва да бъде извършено публично следствие, удостовери шотландското държавно управление.

Мо от Дънди е един от тях и е оставен още по-зле от хитрия доктор, в този момент страда от проблеми с ходенето до тоалетната и към този момент не може да прави секс със брачна половинка си заради болката и страданието си. Тя желае следствието на царуването на терора на Еламел да стартира тази година.

Говорейки с Daily Record, тя описа по какъв начин проблемите й започнаха откакто Еламел извърши дискектомия на долната й част на гърба през 2008 година Тя сподели: „ От известно време имах леки болки в гърба. В началото на януари 2008 година се разсъниха и имах болки в краката....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР