Майка, чийто син за малко не умира заради глупост, се

...
Майка, чийто син за малко не умира заради глупост, се
Коментари Харесай

Майка предупреждава: Никога не позволявайте това, което аз на моя син, за малко да умре!

Майка, чийто наследник за малко не умира поради нелепост, се реши да опише в обществените мрежи страшната история на детето си и даже разгласява фотоси, с които да предизвести останалите да не вършат от нея.

12-годишният Джулиан Бригъм отказал да си постави каска на главата с претекст, че това не е съвременно и излязъл да кара колело с другари на улицата. След малко на вратата на дома му почнали да блъскат уплашено приятелите му, викайки за помощ. От това, което видяла, майката на Джулиан - Джоана за малко не припаднала.



Когато видяла кървавото лице на сина си, напряко полудяла от боязън и смут. Затова и в този момент моли към останалите родители да наблюдават постоянно, когато децата им излизат да карат колело и да им припомнят за каската на главата.

Оказало се, че Джулиан опитвал да скача с колелото си, паднал и се блъснал доста неприятно по лицето.
7 неща, които не би трябвало да казвате на детето си за нищо на света
" Никога няма да не помни по какъв начин видях момченцето си да лежи на земята, а от главата му да тече кръв ", спомня си Джоана. Тя незабавно закарала детето до болничното заведение. Там не открили никакви счупвания, само че оставили момчето за всеки случай под наблюдаване за една нощ.

Вечерта Джулиан почнал да повръща. По-задълбочено проучване разкрило строшаване на черепа и мозъчен кръвоизлив. За благополучие лекарите се намесили в точния момент и съумели да спасят детето.

След това поговорили с майката и разкрили, че в последно време имат доста тъкмо такива случаи, породени от неразумно каране на колело без защитни ограничения.



В момента Джулиан към момента не е оздравял напълно, само че майка му има вяра, че ще стане и това.
" Имаме дълъг път пред нас, когато най-сетне ще видя по какъв начин оздравява и ми се усмивка, само че той е войник и аз имам вяра в него ", признава Джоана.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР