Майка, чийто 11-месечен син се разболя от морбили един месец

...
Майка, чийто 11-месечен син се разболя от морбили един месец
Коментари Харесай

Майка на бебе, което се зарази с морбили, настоява ваксината за MMR да бъде предложена по-рано от една година

Майка, чийто 11-месечен наследник се разболя от морбили един месец преди да получи своята MMR инжекция, в този момент приканва имунизацията да бъде сложена по-рано, в сравнение с когато бебетата навършат годинка.

Кели Смарт се обадила на 111, откакто синът й Оскар получил обрив и тресчица. Парамедиците се втурнаха в дома им и ги откараха в детската болница в Бирмингам с кола за спешна помощ. Веднъж там, дребният Оскар - чиято температура се увеличи до 39,9C - беше лекуван в изолационно поделение.

Лекарите се опасяваха, че момчето демонстрира признаци на сепсис, защото майка му изясни: „ Той просто изглеждаше извънредно, очите му бяха подути, горната му джука беше подута, беше бледен. " Г-жа Смарт сподели, че момчето би трябвало да получи имунизацията си идващия месец.

Майката сподели пред Sky News, че е „ доста разочароващо като майка “, че „ не е алтернатива “ да се имунизира Оскар по-рано и до момента в който синът й към този момент се усъвършенства, тя прикани другите родители да имунизират децата си. Нейният апел идва, защото данните на NHS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР