Майка беше арестувана, след като шофира с 12-годишния си син,

...
Майка беше арестувана, след като шофира с 12-годишния си син,
Коментари Харесай

Майка шофира с детето си, оставено в багажника на колата ВИДЕО

Майка беше задържана, откакто кара с 12-годишния си наследник, който държал бебешка кошарка в отворения багажник на колата.

36-годишната Даяна Денис Шафър беше разпозната като притежател на автомобила, който се е сниман във видеото, добило голяма известност в обществените мрежи.

 „ Предметът в багажника беше бебешка кошарка, закупена неотдавна посредством реклама на онлайн пазара, а детето (момче, на 12 години) седеше в багажника, с цел да помогне да задържи предмета на място “, пишат органите на реда в своя обява във Фейсбук.

В неделя жена алармира за видяното в обществените мрежи на чиновниците на реда в Западния сектор на окръг в Джорджия, Съединени американски щати. Автомобилът е бил с номер отвън страната.

Полицията добави: „ Видеото се базира на „ окръг Гуинет “, само че не е ясно къде тъкмо е снимано или по кое време се е случил случаят. “



В понеделник детектив употребява камера за четене на регистрационни номера, с цел да откри, че транспортно средство, отговарящо на това изложение.

Детективът разкрил притежателя на автомобила Шафър във вторник в дома й в Дулут. Шафър беше задържан и упрекнат в нарушаване на защитния колан и неразумно държание. Същата вечер я записаха в пандиза на окръг Гуинет.

Синът на Шафър беше подложен под ареста на член на фамилията, до момента в който Шафър излезе от пандиза в сряда.

Полицията не загатва никакви пострадвания, които може да е получило момчето.



Фрапиращото е, че това не е първият сходен случай. Шафър е задържан повече от четири години, откакто майка от Илинойс б  забелязана да кара с двете си деца в надуваем басейн на покрива на своя SUV Audi покрай дома си в Диксън. Твърди се, че Дженифър Йегър е отишла с колата до дома на своя другар, с цел да употребява помпа, с цел да надуе басейна, и по-късно е споделила на дъщерите си да седнат на басейна, с цел да го крепят към покрива на автомобила. Йегър била задържана и упрекната за това, че не е осигурила сигурност на децата.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР