Майк Тайсън срещу Джейк Пол няма да бъде санкциониран като

...
Майк Тайсън срещу Джейк Пол няма да бъде санкциониран като
Коментари Харесай

Битката на Майк Тайсън срещу Джейк Пол е „надстроена“, тъй като се появява ново потенциално правило

Майк Тайсън против Джейк Пол няма да бъде глобен като демонстративна борба, съгласно боксовата легенда Рой Джоунс-младши.

„ Железният Майк “ се завръща на кръга на 20 юли за еднократна борба против сензацията в обществените медии Пол, която се организира на 80 000-местния стадион AT&T в Тексас. Официален набор от правила за дуела не е разгласен, само че Джоунс, който беше последният човек, който споделяше кръга с Тайсън, твърди, че това няма да бъде прочут спаринг, както теоретизираха доста почитатели.

“ Битката Джейк Пол против Майк Тайсън не е проява, чувал съм, че е надградена до борба ", сподели Джоунс, когато приказва с The Lunch Club. " Ако е борба, доста е завладяващо по какъв начин може да се развие, тъй като Джейк Пол стана доста по-добър като боксьор с течение на дните, само че Майк Тайсън даже на 58 или колкото и да е, към момента е Майк Тайсън. "

Тайсън и Джоунс изиграха осем рунда, когато се биха през ноември 2020 година, само че рундовете продължиха единствено две минути и никой арбитър не означи б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР