Майк Тайсън и до днес остава най-младият бокьор в историята,

...
Майк Тайсън и до днес остава най-младият бокьор в историята,
Коментари Харесай

Тайсън искал да се бие с горила, за да ѝ натрие носа

Майк Тайсън и до през днешния ден остава най-младият бокьор в историята, стигнал до купата в тежка категория, а в този момент на бял свят излезе и следващата история, обвързвана с ексцентричния му темперамент. В най-силните си дни Железния Майк е бил подготвен да заплати хиляди долари, с цел да се опитва в пердах срещу… горила.

52-годишният деец се връща обратно към дните, в които към момента е бил женен за Робин Гивънс и в началото платил на един от служащите в нюйорския зоопарк, с цел да може той и брачната половинка му да влязат след края на работното време.

“Платих на човек от зоологическата градина в Ню Йорк, с цел да отвори единствено за мен и Робин Когато стигнахме до клетката на горилите, където имаше един мъжки образец, който просто тормозеше останалите постоянно”, споделя Тайсън, представен от The Sun.

“Бяха толкоз мощни и здрави, а очите им излъчваха непорочност. Предложих на служащия $10 000, с цел да отвори клетката и да мога да натрия носа на въпросната горила, само че той ми отказа”, прибавя Майк за случката от 80-те години на предишния век.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР