Майк Тайсън е спечелил почти 500 млн. долара по време

...
Майк Тайсън е спечелил почти 500 млн. долара по време
Коментари Харесай

Майк Тайсън профукал 500 млн. долара

Майк Тайсън е спечелил съвсем 500 млн. $ по време на невероятната си боксова кариера, само че признава, че ги е пропилял всичките в границите на 15 години. Бившият международен първенец в тежка категория, който е определян като един от най-великите за всички времена, признава че е правил луди неща.

Тайсън, който навърши 56 година преди седмица, похарчил последния си милион за лекуване на зависимости.

„ Когато изкарваш толкоз доста пари, те ти стигат за дълго време “, разгласи Железния пред подкаста The Pivot. “Те не свършват незабавно. Отнема ти 15-16 години преди да фалираш. Аз правех луди неща. Като „ Хей, бейби, харесва ли ти тази кола? Ела и прекарай уикенда с мен и я имаш “. Просто луди неща, които можеш да правиш, когато имаш пари “, добавя Тайсън.

„ Похарчих последните си пари, които имах от бокса за рехабилитация. Около един милион. Имах задоволително пари, към 2 млн. и си купих и къща във Финикс. Тя бе сложна за продажба, само че едни хора я харесаха и взрив, дадоха ми парите. Това е Божие деяние “.

Тайсън признава, че е взел пари на заем от китаец, с цел да си купи имение, откакто напусна своето жилище в Лас Вегас. Говорейки още за парите от бокса, ветеранът признава, че най-лошото нещо, което е можел да направи за 8-те си деца е да пропилее положението си.

„ Да се молят доста и да работят доста “, отговори Тайсън на въпрос, какво би предал на децата си. „ Да работят настойчиво и да имат вяра в себе си. Не бих им оказал помощ, в случай че им дам пари. Само мога да ги нараня, в случай че им дам пари “, приключва Тайсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР