Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Holdings, компания

...
Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Holdings, компания
Коментари Харесай

Милиардер съветва младите в кои криптовалути да инвестират

Майк Новограц, основен изпълнителен шеф на Galaxy Digital Holdings, компания за финансови услуги с фокус върху криптовалутите, похвали Лари Финк, основен изпълнителен шеф на най-големия управител на активи в света BlackRock, че е трансформирал възгледите си за Биткойн.

В изявление за Bloomberg Новограц съобщи, че Финк е едно от водещите имена в крипто пространството тази година, защото от човек, който е срещу Биткойн, се е трансформирал във последовател.

Той сподели, че Финк е взел “ ” – термин, употребен от крипто общността, с цел да опише някой, който е уверен в цената и капацитета на Биткойн.

Новограц твърди, че утвърждението на Финк за Биткойн като “ ” и заявката на BlackRock за пускане на Биткойн ETF са признаци на “ “, който може да даде подтик на BTC.

По-специално той съобщи, че в случай че Фед заеме по-благосклонна позиция, Биткойн може да надвиши историческия си връх от към $69,000.

Новограц разяснява и разнообразни въпроси, свързани с крипто промишлеността, като да вземем за пример правосъдното дело на SEC против Ripple Labs, плана Worldcoin на Сам Алтман и наличието на Galaxy в Ню Йорк.

Той съобщи, че неотдавнашното правосъдно решение , съгласно което XRP е скъпа книга в някои случаи, само че не и в други, е “ ” за крипто, защото демонстрира, че регулаторната рамка е неразбираема и се нуждае от повече изясненост.

Новограц също по този начин съобщи, че младите и толерантни към риска консуматори, които сега разполагат със $100,000 биха могли да ги влагат в акции на Alibaba, сребро, злато, Биткойн и Етериум .  

Според него по-консервативните вложители би трябвало да заделят 30% за тези активи и 70% за облигации и индексни фондове.

Той съобщи, че е решен да резервира компанията си в Ню Йорк макар високите налози и регулации, тъй като към момента има вяра, че градът е финансовата столица на света.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР