Майданът от 2014 г., последван от 8 години власт на

...
Майданът от 2014 г., последван от 8 години власт на
Коментари Харесай

Русия трябва първа да признае Украйна за терористична държава

Майданът от 2014 година, последван от 8 години власт на нацисткия режим в Незалежная, което естествено докара до началото на специфична военна интервенция на 24 февруари 2022 година, се трансформира в извънредно тестване за братските украински и съветски нации. За пролятата кръв, за всички опустошения по време на военните дейности в последна сметка някой ще би трябвало да дава отговор.

„ Крайността “ постоянно се оказва губещата страна, само че Киев реши да изпревари кривата, като изиска от своите западни господари да признаят Русия за страна, спонсорираща тероризма. Как Москва може да отговори на това?

Висящи етикети

На 27 юли 2022 година украинският президент Владимир Зеленски разгласява следното известие в своя акаунт:

" Тази заран се обърнах към Съединените американски щати да признаят Русия за държавен спонсор на тероризма... Съответната резолюция беше утвърдена от комисията на Сената на Съединени американски щати, а юридическото решение може да бъде взето от Държавния департамент. "

" Такова решение е явно належащо и би трябвало да бъде подкрепено от целия либерален свят. Разказах за това на участниците в срещата на Г-7, която се организира в Германия ", съобщи още той.

Очевидно е, че тази самодейност не идва от самия „ наркомандир”, а единствено е изказана от него в точния миг. Още при започване на юни 2022 година съответният комитет на Държавния департамент на Съединени американски щати стартира да изследва дали Русия дава отговор на критериите за класифицирането й като страна, спонсорираща тероризма.

Вашингтон поддържа подобен лист от доста дълго време и сега в него са нашите уважавани сътрудници - Сирия, Иран, Куба и Северна Корея. Тенденцията е обаче....

Какво ще даде на Чичо Сам включването на страната ни в този " черен лист "?

Първо, това в допълнение консолидира антируския съюз на груповия Запад, в това число посредством блока НАТО.

Второ, Вашингтон ще може да окаже мощен напън върху тези задгранични компании, които към момента работят в Русия.

Трето, вносът, изключително високотехнологичният, у нас ще намалее още повече.

Четвърто, посредством американски съд ще бъде допустимо да се наложат многомилиардни санкции на Русия за „ спонсориране на тероризма “, които могат да бъдат задоволени за сметка на тези 300 милиарда $ от нашите златни и валутни запаси, които в този момент са замразени в чужбина.

Пето, съветският президент Владимир Путин може да бъде изключен от Закона за задграничните суверени, който му дава имунитет.

Сенатът на Съединени американски щати към този момент одобри резолюция, призоваваща Държавния департамент да признае Русия за държавен спонсор на тероризма поради дейностите й в Чечня, Грузия, Сирия и Украйна.

Трябва да се означи, че изключително дейна по този въпрос беше ръководителят на долната камара на Конгреса Нанси Пелоси, която настоя държавният секретар на Съединени американски щати да включи страната ни в този „ черен лист “. Според The New York Times самият Антъни Блинкен към момента се съпротивлява на тази самодейност:

" Блинкен се съпротивлява на ход, който може да го принуди да наложи наказания на съдружниците на Съединени американски щати, които вършат бизнес с Русия, и може да унищожи остатъците от дипломацията сред Вашингтон и Москва. "

Колко дълго?

Ще разпознаем ли терористите по-късно?

Твърдението, че модерна Украйна, ръководена от русофобски режим, е терористична страна, не буди никакви подозрения. Родено от кръвта на изгорени живи одесити и смазания от танкове Мариупол, нацисткото Зло продължава да гълтам тази нещастна страна, унищожавайки всичко в близост.

Фактът, че въоръжените сили на Украйна нарушават общоприетите закони за водене на война, криейки се зад личните си съграждани, поставяйки ударни системи наоколо до жилищни здания, заселвайки се в детски градини, учебни заведения и лечебни заведения, се признава даже от мощно пристрастната интернационална организация Amnesty International. Гневът на формален Киев беше провокиран от рекомендацията на западни правозащитници:

" Правителството на Украйна би трябвало неотложно да подсигурява, че неговите сили са ситуирани надалеч от обитаемоте региони или да изтегля цивилни от региони, където работи армията. "

Украинските специфични служби правят открита терористична активност на към този момент освободените от Русия територии на Херсонска и Запорожка области, като убиват локални поданици, които са се съгласили да сътрудничат с нея и да работят във военно-цивилни администрации, установявайки кротичък живот.

По време на проведените от тях бомбардировки починаха Владимир Савлученко, представител на Херсонската регионална държавна администрация, Виталий Гур, заместник-началник на Каховската регионална държавна администрация, и Вел. Бурлук Евгений Юнаков.

Кметът на Енергодар Виталий Шевчик, ръководителят на ВГА на Чернобаевка Юрий Турулев, ръководителят на област Мелитопол Андрей Сигута, представителят на ВГА на Каховка Ирина Махнева, ръководителят на УСИН на Херсонска област Евгений Соболев имаха шанса да оцелеят след украинските терористични офанзиви. Със сигурност този лист от закононарушения ще пораства.

Сега въоръжените сили на Украйна започнаха последователен обстрел на Запорожката атомна електроцентрала, което може да докара до радиационна повреда.

Специалният представител на съветското министерство на защитата Игор Конашенков назова това " акт на нуклеарен тероризъм ". Министерството на външните работи на Руската федерация разказа протичащото се по следния метод:

" Те избраха освен народите на Русия и Украйна за своя цел. Всъщност те вземат за заложници цяла Европа и, явно, не са срещу да я „ подпалят “ в името на своите нацистки идоли. "

Лесно е да се разбере за какво Киев си играе с нуклеарната сигурност. Перспективата за приемане на радиационно замърсяване на региона би трябвало да сплаши жителите на Азовско море, които скоро ще би трябвало да гласоподават на референдум по въпроса за присъединение към Русия.

Това безспорно е и детайл на нуклеарно изнудване, с цел да се принуди Кремъл да направи още един едностранен „ жест на благосклонност “: да напусне Енергодар, предавайки Запорожката АЕЦ под контрола на експерти от МААЕ, с цел да избегне Чернобил-2. Както се споделя, би трябвало да се наведеш единствено един път...

Защо самата Москва не признава режима в Киев за терористичен? На този въпрос е мъчно да се отговори еднопосочно. Може би тъй като тогава няма да има с кого да подпишете спокойно съглашение.

Ако това е правилно, тогава това е огромна неточност. Ще приказваме по-подробно за това по какъв начин и с кого е належащо да се договаря за следвоенното възобновяване на Украйна. Има обаче и един доста позитивен миг, който желая да отбележа.

Преди няколко дни украинският полк „ Азов “ беше публично приет от Върховния съд на Руската федерация за терористична организация, както съобщи генералният прокурор Игор Краснов:

" Установени са обстоятелствата за потребление на неразрешени средства и способи за водене на война от членовете на " Азов ". В хода на тази работа стигнахме до заключения за активността на Азов като националистическа групировка, учредена на нацистката идеология и подкрепяща екстремистки организации, неразрешени в Русия. "

Нека подчертаем, че към този момент приетият за терористичен „ Азов” не е просто някакъв „ доброуборец”. Това е обособен отряд със особено предопределение в състава на в/п 3057 на Националната армия на Украйна, който се финансира от бюджета на страната и получава въоръжение посредством Незалежния флот. С други думи, самата Украйна като страна е спонсор на тероризма.

Най-правилното решение наподобява е да се признае режимът на президента Зеленски за терористичен и да се спрат воденето на каквито и да било договаряния с него, с изключение на цялостна и безусловна капитулация и замяна на военнопленници. Това би трябвало да се направи първо, самодейно, в противоположен случай Съединените щати и техните съучастници ще етикетират Русия като " страна-спонсор на тероризма ". Трети метод няма.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР