Майчинството е едно от най-красивите, но и трудни неща, които

...
Майчинството е едно от най-красивите, но и трудни неща, които
Коментари Харесай

Какви промени настъпват в интимните отношения след като жената роди

Майчинството е едно от най-красивите, само че и сложни неща, които се случват на една жена. Въпреки че природата е основала дамата, с цел да продължи рода, бременността и раждането са голям стрес както за тялото й, по този начин и за душeвността й. Всекидневието й се трансформира и целият й живот се прекатурва. Ако допреди раждането една жена е спортувала постоянно, хранила се е по избран режим и е имала отличен полов живот, то след него тя би трябвало да бъде подготвена за внезапна смяна, която може и да не изключително приятна. Вероятно най-осезателна е смяната, обвързвана със секса.

Ето за какви промени в интимните връзки с колегата би трябвало да бъде подготвена дамата, откакто роди:

1.Първите пъти може да усетите лека болежка

Една от аргументите е, че дълго време не сте правили секс и тялото ви би трябвало да свикне още веднъж. Ако сте се възстановили изцяло, болката няма да продължи дълго, само че при положение, че тя е мощна и упорита, говорете с гинеколога си. И несъмнено, ползвайте лубрикант.

2.Възможно е кървене

След като родите, се пригответе за тежка менструация, тъй като хормоните ви също имат потребност от възобновяване. Освен това е допустимо по време на секс да се появи леко кървене. Бъдете нащрек и за бяло течение, което може да бъде индикация за зараза.

3.Сексът ще ви се коства чудноват за известно време

Невинаги ще бъдете в въодушевление, а първите месеци ще ви бъде мъчно да се отпуснете, около всички грижи за бебето. А когато сте напрегнат, не сте в положение да се насладите на секса и той няма да ви носи същото наслаждение, както преди за известно време. Също по този начин би трябвало да знаете и че чувствата се въздействат от това дали влагалището ви се е възстановило от раждането. Важното е да знаете, че странното възприятие няма да продължи дълго и всичко ще бъде наред, в случай че деянията самообладание.

4.Поведението ви в леглото ще се промени

Промените, които настъпват в тялото ви, неизбежно се отразяват и на прочувственото ви положение, написа woman.bg. Затова и настройката ви за секса ще бъде доста по-различна. Много е значимо да споделите всичко това с колегата си и да бъдете откровена за това, което чувствате.

5.Трябва да знаете, че всичко ще се върне както досега

Без значение дали това е първото или следващото ви раждане, би трябвало да знаете, че всичко ще бъде както преди. Желанието ви за секс ще се ускори и болките ще изчезнат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР