Майчината любов не познава граници – а понякога се проявява

...
Майчината любов не познава граници – а понякога се проявява
Коментари Харесай

"Направих си OnlyFans заради дъщеря си!": Актрисата Дениз Ричардс с шокиращо откровение

Майчината обич не познава граници – а от време на време се демонстрира и по доста странни способи. Само попитайте актрисата Дениз Ричардс, която призна в скорошно изявление, че си направила профил в 18+ уеб страницата OnlyFans заради… щерка си. 

Става дума за 18-годишната Сами, която е плод на брака сред Дениз и звездата от „ Двама мъже и половина “ Чарли Шийн. Едва навършила пълноправие, по-рано тази година Сами си направи страница в OnlyFans – решение, което бе подложено на критика от мнозина, измежду които и известния ѝ татко.

Виж още: Избраха артисти за функциите на Уилям и Кейт! Ето кой ще играе кралското семейство в " The Crown "  

 „ В момента Сам живее с майка си, “ прям бе Чарли в изявление за Fox News. „ Аз персонално не утвърждавам, само че защото нямаше по какъв начин да спра това, я окуражих да основава единствено наличие, което е класно, изобретателно и не компроментира достолепието ѝ. “ 

Е, Дениз наподобява не споделя това мнение. В ново изявление за радио Sirius XM тя отсече, че не схваща нападките по адрес на щерка ѝ. „ Смятам за лицемерни тези, които я подлагат на критика за обстоятелството, че разгласява провокативни фотоси, “ сподели тя. „ Когато толкоз доста хора качват сходни фрагменти в Instagram. ” Решението, което Дениз измислила за казуса? Да разсее публиката.

Виж още: " Изглеждаш по-млада и красива ": Теа Таирович подпали мрежата без грим, почитатели в екстаз 

„ Направих си профил, с цел да отвлека вниманието на хората от Сами, “ изяснява тя. „ През кариерата си съм правила сходни неща, като да вземем за пример секси подиуми във филми и фотосесия за Playboy. ” 

Добавя, че щерка ѝ помолила за нейната благословия преди да се причисли към OnlyFans. „ Честно казано ми се ще да имах нейната убеденост, когато бях на 18, “ споделя Дениз. „ Има ли в действителност разлика сред това да качиш кадър по бански в Instagram или в OnlyFans? Не мисля. “ 

Изображение: https://www.instagram.com/deniserichards/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР