Maybach EQS има едно основно предимство пред Rolls-Royce и Bentley:

...
Maybach EQS има едно основно предимство пред Rolls-Royce и Bentley:
Коментари Харесай

Първи преглед на новия 2024 Mercedes-Maybach EQS SUV

Maybach EQS има едно главно преимущество пред Rolls-Royce и Bentley: Той е електрически

Малкият град Тофино в северния завършек на остров Ванкувър е дом на единствено 2500 души и е най-достъпен с хидроплан. Най-голямата му рекламация за популярност е, че тук са снимали филм " Здрач ", вторият. Но живописните пейзажи на Националния парк Pacific Rim и прелестните скалисти крайбрежия също го вършат гореща точка за юпитата, които желаят да избягат от шума и суетата на града.

 width=

Поне бъдещите притежатели на SUV Mercedes-Maybach EQS, които нахлуят на острова, могат да се утешат с обстоятелството, че техните показни SUV коли няма да разрушат качеството на въздуха за естествената дива природа. Като първият напълно електрически Maybach, EQS има цялата мощ, улегналост и грациозност, които очаквате от марката двойно М, само че без неприятните излъчвания.

В същинската мода на Майбах за накичване на всеки екстериор на Benz, спореният външен тип на EQS получава нараснала финес, което прави някои от другояче грубите му линии малко по-лесни за понасяне. Орнамент с три лъча звезда (рядък в днешно време) се намира на върха на предния похлупак с мида, отвесни линии украсяват изкуствената решетка, а скрити лога на Maybach в корпусите на фаровете придават спомагателен тип на грациозност на предната част. Дизайнерите даже стигнаха до такава степен, че приложиха характерния за Maybach шрифт върху всички външни значки.

 width=

 width=

По-малко фини са 950 или нещо такова – аз преброих – двойни М лога, които изпъстрят екстериора на модела Night Series. Фалшивите вентилационни отвори, джанти, C-колона и така нататък Това е най-вече по желание, за благополучие, и аз избрах по-традиционен двуцветен, синьо-сребрист външен тип за този тест с типичен моноблок колела – най-хубавата спецификация от групата.

Батерия от 107,8 киловатчаса зарежда два мотора, същите тук като при най-хубавия EQS Benz, само че спомагателен подтик дава на Maybach 649 конски сили и 700 фунта фута въртящ миг. Това е много доста усъвършенстване от 113 к.с. и 67 lb-ft по отношение на EQS 580 SUV.

Майбах към момента не е оповестил данни за пробега, само че показанията на клъстера с габарити демонстрират 494 километра при 98 %, когато потеглих – тъй че над 300 благи в Съединени американски щати не са изключени. И със скорост на бързо зареждане с непрекъснат ток от 200 киловата (съвпадаща със общоприетия EQS SUV), зареждането до 80 % не би трябвало да лишава повече от 30 минути.

Докато множеството хора чакат да бъдат возени в Maybach, вместо сами да го карат (повече за това по-късно), ръководителят на Mercedes-Maybach Даниел Лескоу акцентира, че " Това не е кола единствено за шофиране с водач ". Със сигурност не е по този начин.

По криволичещите планински пътища, които минават през Националния парк Pacific Rim, значката на Maybach надали се усеща като шлагер за динамично шофиране. Огромният EQS се движи по дълги прави със своя спомагателен въртящ миг, който обезпечава неуместно време за ускоряване от 0 до 100 (особено за толкоз огромен автомобил) за 4,1 секунди.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР