Маями надигра Бостън със 123:116 като гост в първата среща

...
Маями надигра Бостън със 123:116 като гост в първата среща
Коментари Харесай

Маями поведе на Бостън след страхотен мач на Джими Бътлър

Маями надигра Бостън със 123:116 като посетител в първата среща сред двата отбора във финала на Източната конференция на Национална баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) и поведе с 1:0 победи в серията. Вторият дуел ще се играе в петък в Бостън.

Джими Бътлър способства за триумфа с 35 точки, в това число 23 след почивката, добавяйки 5 битки, 7 асистенции и 6 откраднати топки. Гостите изоставаха с 9 точки след първото полувреме преди да завоюват втори две елементи с 66:50. Това бе петият мач на Бътлър в плейофите с 30 и повече маркирани точки.

„ Играя на необикновено равнище, тъй като отборът ми разрешава и не ме лимитира. Момчетата ми се доверяват с топката, както и в отбрана и мисля, че тъкмо това желае всеки баскетболист “, разяснява Джими Бътлър.

Бам Адебайо се включи с 20 точки и 8 битки, а Кайл Лаури, Кейлъб Мартин, Гейб Винсънт и Макс Щрус прибавиха по 15 точки всеки. Хийт вкараха 16 от 31 стрелби за три точки.

Джейсън Тейтъм поведе Селтикс с 30 точки и 7 битки. Джейлън Браун приключи с 33 точки и 9 битки, а Малкълм Брогдън осъществя 19 точки против гостите от Маями.

„ Ще гледаме запис на мача и ще приказваме за случилото се. Ще обсъдим всичко, което направихме добре и това, което можем да създадем по-добре в петък “, съобщи Тейтъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР