Маями Марлинс обявиха в понеделник, че Ким Нг няма да

...
Маями Марлинс обявиха в понеделник, че Ким Нг няма да
Коментари Харесай

Ким Нг, първата жена, която ще бъде генерален мениджър на MLB, няма да се върне в Маями Марлинс през следващия сезон

Маями Марлинс оповестиха в понеделник, че Ким Нг няма да се върне като общоприет управител на тима след три сезона във франчайза.

Председателят на Marlins и основният притежател Брус Шърман сподели в изказване, че до момента в който клубът е употребявал опцията си за тима тя да се завърне за сезон 2024, Ng е отказал опцията.

„ Благодарим на Ким за нейния принос по време на престоя й в нашата организация и пожелаваме на нея и фамилията й здраве “, се споделя в изказването.

През ноември 2020 година Ng влезе в историята, когато Marlins я наеха като общоприет управител, което я направи първата жена, наета за тази роля в Мейджър Лийг Бейзбол. Смята се, че тя е първата жена, назначена като общоприет управител да управлява мъжки състезателен тим в която и да е огромна северноамериканска лига.

Генералният управител на Miami Marlins Ким Нг приказва пред медиите след конференцията, с цел да разгласи loanDepot като извънреден сътрудник на правата за именуване за loanDepot Park, прочут преди като Marlins Park на 31 март 2021 година в Маями, Флорида. ] Генералният управител на Miami Marlins Ким Нг приказва пред медиите след конференцията, с цел да разгласи loanDepot като извънреден сътрудник за правата за именуване за loanDepot Park, прочут преди като Marlins Park на 31 март 2021 година в Маями, Флорида. ] Марк Браун/Гети изображения видео

Наемането й последва 30 години опит в MLB, в това число с Ню Йорк Янкис и Лос Анджелис Доджърс, два от най-печелившите тимове в лигата. Ng също беше интервюиран за други функции на GM най-малко пет пъти.

Когато тя се причисли към Marlins, тимът беше изправен пред съществени битки, в това число загуба на играчи с огромни имена, ниска посещаемост и стеснен бюджет.

Тази година обаче тимът стигна до плейофите, преди да загуби в серията Wild Card на Националната лига от Филаделфия Филис. Това беше четвъртият път в историята на франчайза, когато тимът стигна до плейофите.

„ Ние неотложно ще стартираме задълбочено и обстойно търсене на ново управление, защото планираме да продължим да влагаме в организацията Marlins както на терена, по този начин и отвън него “, добави Шърман в изказването си.

„ Ангажирани сме с нашите почитатели и общността на Южна Флорида и се стремим да изградим импулса на огромния прогрес през тази година. “

Клеър Дъфи от CNN способства за репортажите.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР