МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Карсън Бек подаде за 203

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Карсън Бек подаде за 203
Коментари Харесай

№ 6 Джорджия победи № 4 щат Флорида с 63-3 в Ориндж Боул в мач на отбори, които пропускат CFP

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Карсън Бек подаде за 203 ярда и два тъчдауна, авариен QB Gunnar Stockton подаде за още два резултата и номер 6 Джорджия победи непобедения преди този момент и четвърти в класирането Флорида Стейт с 63-3 в Orange Bowl в събота вечерта в мач на тимове, пропуснали плейофа по колежански футбол.

Джорджия означи при девет от 12 удара и завоюва общо 673 ярда против семинолите с къси ръце, които бяха без повече от две дузини играчи заради отводи и прехвърляния, в това число петима титуляри в техните отбранителни предни седем, техните най-хубави двама бекове и три най-хубави приемници.

Булдогс (13-1) бяха привикнали да се състезават за шампионати по това време на годината, откакто завоюваха последните две национални трофеи. Но Джорджия загуби от Алабама в мача за шампионата на Югоизточната конференция – първата загуба на Булдогс от сезон 2021 година – и пропусна едно от четирите места в класацията на CFP. Вместо това те се задоволиха със седмото присъединяване в новогодишнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР