Маями е мечтана дестинация почти за всеки един от нас,

...
Маями е мечтана дестинация почти за всеки един от нас,
Коментари Харесай

Като на Маракана: Наелектризиращата атмосфера, която създадоха бразилските и чилийски фенове в Маями

Маями е мечтана дестинация съвсем за всеки един от нас, който е попадал на фрагменти от необятните плажове на брега на Атлантическия Океан, както и бурния нощен живот, изпълнен с танци, музика и някои недотам древен вид занимания. Градът от дълго време се е трансформирал в парадайс за латиномериканците, които съставляват близо 70 % от популацията и неслучайно испанският език е доста по-разпространен от британския.

Точно поради това, то южноамериканските тенисисти се усещат като вкъщи си в щата Флорида и постоянно могат да разчитат на доста сериозна поддръжка, излизайки на някой от кортовете в " Хард Рок Стейдиъм ". Именно на това станахме очевидци през вчерашния ден, когато се стигна до конфликт от третия кръг на Мастърса в Маями сред бразилеца Тиаго Сейбот Вилд и чилиеца Николас Джари, защото атмосферата наподобяваше по-скоро на това, което виждаме на някой футбол мач от шампионата " Копа Америка ".

Разбира се, то всичко това добави съществено количество към драматизма на срещата, а бразилските и чилийски почитатели изобщо не сядаха по време на почивките и се надпреварваха кой ще скандира по-силно името на своя съотечественик. Песните на ентусиастите наелектризираха до краен лимит атомсферата на корт Butch Buchholz, като основният арбитър непрестанно трябваше да овладява почитателите, с цел да продължи играта при естествени условия.

В последна сметка успеха беше за Николас Джари, който реализира поврат над бразилския квалификант и продължи към 1/8-финалите, в които го чака мач с някогашния финалист Каспър Рууд, а самият Танаси Кокинакис показа малко видео от срещата сред латиноамериканците и не скри какъв брой впечатлен е от шоуто по трибуните, което въображаемо ни пренасяше на митичния бразилски стадион " Маракана ".

Soo gooood
— Thanasi Kokkinakis (@TKokkinakis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР