МАЯМИ (АП) — Малка фирма за рисков капитал беше изправена

...
МАЯМИ (АП) — Малка фирма за рисков капитал беше изправена
Коментари Харесай

Програмата за безвъзмездни средства за чернокожи жени е подложена на трудни въпроси в ключов съдебен процес срещу DEI

МАЯМИ (АП) — Малка компания за рисков капитал беше изправена пред сложни въпроси от консервативни съдии в сряда, до момента в който защитаваше стратегия за безплатна помощ за предприятия, благосъстоятелност на чернокожи дами в правосъдно дело, което се трансформира в емблематично за възходяща правосъдна реакция против стратегиите за корпоративно разнообразие.

Фондът Fearless, който обезпечава финансиране на ранен стадий за бизнеси, притежавани от цветнокожи дами, желае от тричленен състав в Федералният апелативен съд на Съединени американски щати да анулира възбрана против една от своите стратегии, състезанието за безплатни средства Strivers, който дава 20 000 $ на компании, които са мажоритарна благосъстоятелност на чернокожи дами. Консервативната група Американски алианс за равни права заведе дело предходната есен с аргумента, че програмата дискриминира хората от други раси.

Изслушването в Маями в сряда има за цел да реши дали дотацията ще остане спряна за дълготрайност на правосъдния развой. Въпросите на групата с консервативни на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР