МАЯМИ (AP) — Кайл Лоури се разменя от Маями Хийт

...
МАЯМИ (AP) — Кайл Лоури се разменя от Маями Хийт
Коментари Харесай

Heat разменят Кайл Лоури на Хорнетс за Тери Розиър, казва източник на AP

МАЯМИ (AP) — Кайл Лоури се разменя от Маями Хийт на Шарлът Хорнетс за Тери Розиър при замяна на пойнтгардове, човек, който е осведомен със съглашението, сподели пред Асошиейтед прес във вторник.

Защитаващият първенеца от Източната конференция Хийт също изпраща избор от първия кръг на Хорнетс за 2027 година, с цел да приключи договорката, съгласно лицето, което приказва до AP при изискване за анонимност, защото договорката към момента чакаше утвърждение от лигата.

Розие счита, че ще бъде неотложно усъвършенстване за Хийт. Той има приблизително 23,2 точки и 6,6 асистенции – и двата най-хубави резултати в кариерата – в 30 мача този сезон и също по този начин стреля с рекордните за кариерата си 46%.

Лоури – шесткратен участник в Мача на звездите и първенец на НБА за 2019 година с Торонто – беше почнал във всяка от първите си 35 изяви с Хийт този сезон, след което бе изваден от стартовата петица предходната седмица и това не стана лиши доста време, с цел да стартират спекулациите, че времето му в Маями изтича.

Той отбел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР