МАЯМИ (АП) — Бивш пилот на изтребител, осъден във Венецуела

...
МАЯМИ (АП) — Бивш пилот на изтребител, осъден във Венецуела
Коментари Харесай

Мениджър на Chevron, арестуван във Венецуела на фона на репресии срещу правителствените критици

МАЯМИ (АП) — Бивш водач на изтребител, наказан във Венецуела през февруари поради връзките си с изтъкнат юрист по правата на индивида, е чиновник на американската петролна компания Chevron, The Associated Пресата научи, че арест, комбиниран с други скорошни репресивни дейности от страна на държавното управление на Николас Мадуро, напряга напъните на администрацията на Байдън да проправи пътя за свободни и почтени избори в южноамериканската страна.

Алехандро Гонсалес беше отведен в ареста на 9 февруари, когато сътрудници на контраразузнаването нахлуха в дома му покрай източния петролен център на Барселона към 22:00 часа. Единствената информация, която фамилията му е получило, идва в едно изказване на основния прокурор на Мадуро, който го упреква в откриване на секрети за националната сигурност и възпрепятстване на правораздаването.

„ Не мога да спра да мисля, че всичко това е призрачен сън и не „ Наистина не се случва “, сподели Александра Гонзалес, най-голямата от трите дъщери на Гонзалес, в изявление от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР